• Kontakta oss

  • Hitta till oss

Klientinloggning

Pbmonline.se

PBM Executive söker leg. Psykolog/Organisationskonsult

PBM Executive erbjuder behandling, rehabilitering och konsulttjänster gentemot företag, arbetsgivare, försäkringsbolag och organisationer. Vi expanderar nu och behöver därför utöka vårt team av organisationskonsulter.

Om enheten

PBM Executive finns vid Kungsträdgården i centrala Stockholm och består av ett 15-tal psykologer. PBM Executive arbetar främst mot organisationer och försäkringsbolag och är en specialistleverantör inom hälsotjänster, framför allt stress och stresshantering. Som organisationskonsult jobbar du i ett mindre team av konsulter som säljer in och utför olika typer av konsultuppdrag ute hos kunder. Eftersom våra kunder ofta är nationella finns ett tätt samarbete med övriga regioner i Sverige både vad gäller allmänna rutiner och kunskapsöverföring och specifikt i form av gemensamma projekt och leveranser. 

Arbetsuppgifter

Som organisationskonsult på PBM Executive kommer du att arbeta med utförande och försäljning av beteendeinriktade organisationstjänster. PBM strävar efter att uppnå beteendeförändring och att våra insatser ger hållbara resultat. Vi ser därför gärna att du är intresserad av den senaste forskningen och försöker hålla dig ajour. Du kommer att arbeta med att designa och genomföra kartläggningsinsatser, utbildningar och workshops för ledare och medarbetare utifrån kundens behov. Andra arbetsuppgifter är coaching, ledarskapsutveckling och grupputveckling. Tjänsten går att kombinera med kliniskt arbete, om man så önskar. Arbetet är varierat och formas till stor del av dina unika erfarenheter och intresseområden.

Arbetet ställer krav på förmåga att driva och genomföra egna projekt, både individuellt och i samarbete med kollegor.  Som person behöver du därför både vara självständig och ansvarsfull samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Vi söker en konsult som är flexibel samt öppen för att utvecklas även inom nya områden.

Kompetensprofil

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med KBT inriktning och har minst ett par års relevant erfarenhet.

Då vi främst arbetar mot företag krävs att du är kundorienterad och har god förmåga att möta såväl medarbetare som personer på höga positioner i ledningsgrupper. Vi söker därför en person som är förtroendeingivande och lätt kan knyta kontakter med andra.

Intresse och viss erfarenhet av försäljning och kundorienterat arbete är starkt meriterande. Erfarenhet av arbete inom stress och hälsa är meriterande.  

Meriterande är även för området relevanta certifieringar och vidareutbildningar (tex OBM, GDQ, certifierad testanvändare etc.).

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Andreas Schill, Regionchef Stockholm på tel 070-722 25 19 eller via mail andreas.schill@pbm.se

Tillträde

Enl. ök.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via mail till rekrytering@pbm.se. Vid frågor kontaktar du Anna Lundberg, HR Chef på 070-202 84 72 alt mail anna.lundberg@pbm.se.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om PBM och tjänsterna på www.pbm.se

Vill du veta mer?

För att läsa våra databasbehandlingsvillkor, klicka här

Jag godkänner att PBM Sweden sparar och behandlar mina uppgifter i analys, marknads- och profilsystem.