• Kontakta oss

  • Hitta till oss

Klientinloggning

Pbmonline.se

PBM Executive söker psykologer till ny enhet i Kista

PBM Executive erbjuder behandling, rehabilitering och konsulttjänster gentemot företag, arbetsgivare, försäkringsbolag och organisationer. I samband med att vi startar upp ytterligare en enhet i Stockholm, expanderar vi även Executive och söker därför två Leg. Psykologer med placering i Kista.

Om enheten

Executive Kista finns i samma lokaler som PBMs övriga verksamhet i Kista, men är organisatoriskt en del av PBMs affärsområde ”Privat marknad”. I praktiken innebär det ett tätt samarbete kring kunder, processer och utveckling med övriga enheter inom samma affärsområde, både regionalt i Stockholm och nationellt i övriga landet.

Arbetsuppgifter

Som psykolog på Executive Kista kommer du att arbeta med klinisk bedömning och behandling individuellt och i grupp. Tonvikten ligger på stressrelaterad ohälsa, men i princip all arbetsrelaterad psykisk ohälsa förekommer. Arbetet är relativt självständigt och ställer stora krav på flexibilitet då du kommer att ansvara för att sätta samman och utföra skräddarsydda behandlingsprogram utifrån evidensläge och klientens behov. Att kommunicera med arbetsgivare är en central del av arbetet.

Utifrån erfarenheter, intresse och kompetens kan arbetsuppgifter inom bl.a. utbildning, produktutveckling och affärsutveckling komma att bli aktuella.

Kompetensprofil

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med KBT inriktning och minst 2 års relevant erfarenhet. Erfarenhet av arbete på uppdrag av arbetsgivare är meriterande, liksom dokumenterad kunskap/erfarenhet av stressrelaterad ohälsa.

För frågor om tjänsterna vänligen kontakta Andreas Schill, Regionchef Stockholm på telefon 0707-22 25 19 eller via mejl till andreas.schill@pbm.se

Tillträde

Verksamheten beräknas starta i april 2017.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via mejl till rekrytering@pbm.se. Vid frågor kontaktar du Anna Lundberg, HR Chef på telefon 0702-02 84 72 alt mejl till rekrytering@pbm.se.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om PBM och tjänsterna på www.pbm.se

Vill du veta mer?

För att läsa våra databasbehandlingsvillkor, klicka här

Jag godkänner att PBM Sweden sparar och behandlar mina uppgifter i analys, marknads- och profilsystem.