• Kontakta oss

  • Hitta till oss

Klientinloggning

Pbmonline.se

PBM Gävleborg söker en administratör på heltid

PBM förbättrar människors och organisationers välbefinnande och prestationsförmåga. Vi erbjuder beteendeinriktade produkter och tjänster - kognitiv beteendeterapi och beteendebaserat ledarskap - som långsiktigt förändrar, förebygger och utvecklar. Verksamheten är vetenskapligt förankrad. Läs mer på www.pbm.se

PBM Gävleborg erbjuder konsulttjänster, behandling & rehabilitering gentemot företag, försäkringsbolag, organisationer och privatpersoner. Vår trotjänarinna går nu i pension och vi söker därför en ordningsam och ansvarsfull person som kan bidra med sedvanligt administrativt arbete samt enklare skötsel av vår lokal.

Bland de generella administrativa arbetsuppgifterna ingår:

Service och receptionsarbete till mottagningens kunder och klienter genom bokning, besöksregistrering mm
Löpande kontorsadministration, t ex posthantering
Administrering av uppdrag, t ex skapa underlag för fakturering
Hantering av mottagningens telefon och mejl samt att emot klienter
Schemaläggning och uppdatering av behandlares tidböcker
Övriga administrativa uppgifter

I rollen ingår också att vara PBM:s koordinator av våra underleverantörer som finns nationellt. Tjänsten innefattar även att understödja lokala sälj- och marknadsresurser genom att hjälpa till att genomföra kundevent, hantera utskick och genomföra uppföljning och utvärdering.

Tjänsten passar dig som gillar att samarbeta, är flexibel och har förmåga att se vad som behövs och ta egna initiativ. Du bör vara noggrann, strukturerad och organiserad. Då du blir vårt ansikte utåt är det viktigt för oss att du är serviceorienterad och har en stor social kompetens. Vi utgår från att du har god vana att arbeta med Officepaket. Vana från kundsupport, administrativa tjänster är meriterande liksom vana att hantera journalsystem.

Vi finns på central adress, Norra Skeppsbron 7.

Vid frågor kontakta administratör Ulla Ryhag på telefon 026-421 12 20 alt mejl ulla.ryhag@pbm.se

För dig som lockas av detta och ser utmaningarna som möjligheter vill vi gärna att du söker till oss! Välkommen med din ansökan genom att skicka in CV och ett personligt brev till rekrytering@pbm.se, senast 2018-04-01.

Vill du veta mer?