• Kontakta oss

  • Hitta till oss

Klientinloggning

Pbmonline.se

PBM växer och söker ytterligare två leg. psykologer till vårt team i Gävle. Placeringsort Gävle/Falun/Uppsala kan diskuteras

PBM förbättrar människors och organisationers välbefinnande och prestationsförmåga. Vi erbjuder beteendeinriktade produkter och tjänster - kognitiv beteendeterapi och beteendebaserat ledarskap - som långsiktigt förändrar, förebygger och utvecklar. Verksamheten är vetenskapligt förankrad. Läs mer på www.pbm.se

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som vill bli en del av vårt hängivna team i Gävle. I denna roll förväntas du att främst arbeta med behandling utifrån KBT. Vi behandlar bland annat klienter med stress-, ångest-, sömn och depressionsproblematik. I arbetsuppgifterna ingår självständiga utredningar och behandlingar av klienter med olika former av psykiska besvär. Vi ser gärna att du har erfarenhet av handledning, då vi har olika typer av grupphandlednings uppdrag.

Är du intresserad av organisationsuppdrag finns möjligheter att även arbeta med utbildning, coachning, ledarskaps- och grupputveckling. På PBM kommer du att arbeta med många olika kunder, allt från privata företag, offentlig förvaltning, försäkringsbolag till privatpersoner.

Inom PBM är vi måna om att arbeta nära forskning och evidens. Vi är stolta över att kunna uppvisa hållbara och mätbara resultat i det vi gör för våra kunder och klienter. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet ställer krav på förmåga att driva och genomföra egna projekt, både individuellt och i samarbete med kollegor. Som person behöver du därför både vara självständig och ansvarsfull samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Vi söker en konsult som är flexibel samt öppen för att utvecklas även inom nya områden. 

Låter detta intressant? Hör av dig till oss för att diskutera mer eller skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss på e-post nedan. Vi behandlar ansökningar löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt.

Carina Bredmar
Regionchef
Leg. Psykolog, Organisationskonsult
072-0040143
carina.bredmar@pbm.se

Anna Lundberg
HR-chef
070-202 84 72
anna.lundberg@pbm.se

Vill du veta mer?

För att läsa våra databasbehandlingsvillkor, klicka här

Jag godkänner att PBM Sweden sparar och behandlar mina uppgifter i analys, marknads- och profilsystem.