• Kontakta oss

  • Hitta till oss

Klientinloggning

Pbmonline.se

PBM Göteborg söker Leg Psykolog

PBM Göteborg erbjuder konsulttjänster, behandling & rehabilitering gentemot företag, arbetsgivare, privatpersoner, försäkringsbolag och organisationer. Vi expanderar nu och behöver därför utöka vårt team av psykologer med klinisk inriktning.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har erfarenhet och kompetens inom beteendepsykologi och vill bli en del av vårt hängivna team på Kyrkogatan 44 i centrala Göteborg.

PBM bidrar till människors välbefinnande, vi växer för att kunna hjälpa så många som möjligt med förebyggande och uppbyggande insatser både för individer och organisationer. Med vår specialistkunskap inom beteendepsykologi hjälper vi människor tillbaka till livsbalans. För organisationer bidrar vi till bl. a lyckade förändringsarbeten genom att dela med oss av vår kunskap om mänskligt beteende och ge konkreta verktyg för att hjälpa organisationer att nå sina mål. I denna roll förväntas du att arbeta med behandling utifrån KBT. Vi behandlar bland annat klienter med stress-, ångest-, sömn och depressionsproblematik. 

Inom PBM är vi måna om att arbeta nära forskning och evidens. Vi är stolta över att kunna uppvisa hållbara och mätbara resultat i det vi gör för våra kunder och klienter. Utifrån detta har vi ett gott rykte bland våra kunder och stort förtroende kring vår expertis. Vi erbjuder också goda möjligheter till egen professionell utveckling, både genom exempelvis extern handledning, plan för kompetensutveckling, egen utbildningsplattform samt även genom att vara del av ett team som arbetar tillsammans

Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person vill vi att du drivs av att bidra till att skapa värde och att du är bekväm med att ha 6 besök om dagen de dagar det inte ligger andra möten. Vi erbjuder ett utmanande och stimulerande arbete där du tillsammans med våra kunder får verka för utveckling och förändring som håller.

Låter detta intressant? Hör av dig till oss för att diskutera mer eller skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss på e-post nedan. Sista dag för ansökan är 28 februari, men vi behandlar ansökningar löpande.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Maria Spak Seilinger, Teamledare på Tfn 031-38 66 900 eller via mail maria.spak.seilinger@pbm.se

Tillträde enl. ök.

Läs mer om PBM och tjänsterna på www.pbm.se

Vill du veta mer?

För att läsa våra databasbehandlingsvillkor, klicka här

Jag godkänner att PBM Sweden sparar och behandlar mina uppgifter i analys, marknads- och profilsystem.