• Kontakta oss

  • Hitta till oss

Klientinloggning

Pbmonline.se

PBM Göteborg söker Organisationskonsult

PBM Göteborg erbjuder konsulttjänster, behandling & rehabilitering gentemot företag, arbetsgivare, försäkringsbolag och organisationer. Vi expanderar nu och behöver därför utöka vårt team av organisationskonsulter.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har erfarenhet och kompetens inom beteendepsykologi och vill bli en del av vårt hängivna team på Kyrkogatan 44 i centrala Göteborg. Som organisationskonsult förväntas du att arbeta med konsultuppdrag inom ledar- och organisationsutveckling. Vanligt förekommande insatser är chefstöd, grupputveckling, assessment, organisationskartläggningar och utbildningar. Arbetet innebär att du utifrån din förståelse för kunden, dess verksamhet och behov kan identifiera lämpliga insatser och både designa och genomföra dessa projekt, både individuellt och i samarbete med kollegor. Som konsult ansvarar du också för att aktivt delta i att utveckla våra affärer och vår försäljning genom proaktiva dialoger med nya och befintliga kunder.

Som person behöver du därför både vara självständig, trygg och ansvarsfull och du behöver också ha lätt för att samarbeta med andra. Vi söker en konsult som är flexibel och som är intresserad av att utvecklas även inom nya områden. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person vill vi att du drivs av att bidra till att skapa värde och nytta, det är centralt att du aktivt bidrar till att finna lösningar och förbättringar och självklart måste du trivas med att utveckla människor.

Intresse och viss erfarenhet av försäljning och kundorienterat arbete är starkt meriterande. Meriterande är även för området relevanta certifieringar och vidareutbildningar (tex OBM, GDQ, certifierad testanvändare etc.).

Placeringsorten för denna roll är vårt kontor på Kyrkogatan i centrala Göteborg. Heltidstjänst är aktuellt. Resor inom landet förekommer.

Vi erbjuder ett utmanande och stimulerande arbete där du tillsammans med våra kunder får verka för utveckling och förändring som håller. Vi är inom PBM måna om att arbeta nära forskning och evidens och vi är stolta över att kunna uppvisa hållbara och mätbara resultat i det vi gör för våra kunder och klienter. Utifrån detta har vi ett gott rykte bland våra kunder och stort förtroende kring vår expertis. Vi erbjuder också goda möjligheter till egen professionell utveckling, både genom exempelvis extern handledning, men även genom att vara del av ett team som arbetar tätt tillsammans

Låter detta intressant? Hör av dig till oss för att diskutera mer eller skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss på e-post nedan. Sista dag för ansökan är 30/11, men vi behandlar ansökningar löpande.

Jessica Neijlind
Regionchef
0706- 11 12 31
jessica.neijlind@pbm.se

Tillträde enl. ök.

Läs mer om PBM och tjänsterna på www.pbm.se

Vill du veta mer?

För att läsa våra databasbehandlingsvillkor, klicka här

Jag godkänner att PBM Sweden sparar och behandlar mina uppgifter i analys, marknads- och profilsystem.