• Kontakta oss

  • Hitta till oss

Klientinloggning

Pbmonline.se

PBM Göteborg växer och söker 2 Leg. Psykologer inriktade på klinisk psykologi

PBM förbättrar människors och organisationers välbefinnande och prestationsförmåga. Vi erbjuder beteendeinriktade produkter och tjänster - kognitiv beteendeterapi och beteendebaserat ledarskap - som långsiktigt förändrar, förebygger och utvecklar. Verksamheten är vetenskapligt förankrad. Läs mer på www.pbm.se

Vi söker dig som är legitimerad psykolog (med grundläggande psykoterapiutbildning i kognitiv beteendeterapi) och vill bli en del av vårt hängivna team i Göteborg.I denna roll förväntas du att främst arbeta med behandling utifrån KBT. Vi behandlar bland annat klienter med stress-, ångest-, sömn och depressionsproblematik. I arbetsuppgifterna ingår självständiga utredningar och behandlingar av klienter med olika former av psykiska besvär. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av handledning. På PBM kommer du att arbeta med många olika kunder, allt från privata företag, offentlig förvaltning, försäkringsbolag till privatpersoner.

Inom PBM är vi måna om att arbeta nära forskning och evidens. Vi är stolta över att kunna uppvisa hållbara och mätbara resultat i det vi gör för våra kunder och klienter. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Placeringsorten för denna roll är vårt kontor på Kyrkogatan i centrala Göteborg.

Låter detta intressant? Hör av dig till oss för att diskutera mer eller skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss på e-post nedan. Ansökan snarast, men senast 30/11. Vi behandlar ansökningar löpande.

Jessica Neijlind
Regionchef
0706- 11 12 31
jessica.neijlind@pbm.se

Vill du veta mer?