• Kontakta oss

  • Hitta till oss

Klientinloggning

Pbmonline.se

PBM Malmö växer och söker 2 Leg. Psykologer med klinisk inriktning

PBM förbättrar människors och organisationers välbefinnande och prestationsförmåga. Vi erbjuder beteendeinriktade produkter och tjänster - kognitiv beteendeterapi och beteendebaserat ledarskap - som långsiktigt förändrar, förebygger och utvecklar. Verksamheten är vetenskapligt förankrad. Läs mer på www.pbm.se

Vi söker dig som är legitimerad psykolog (med grundläggande psykoterapiutbildning i kognitiv beteendeterapi) och vill bli en del av vårt professionella team i Malmö. I denna roll förväntas du att främst arbeta med behandling utifrån KBT. Vi behandlar bland annat klienter med stress-, ångest-, sömn- och depressionsproblematik.

I arbetsuppgifterna ingår självständiga utredningar och behandlingar av klienter med olika former av psykiska besvär. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av handledning och intresse för att arbeta förebyggande kring ohälsa och att utforma insatser i dialog med våra uppdragsgivare. På PBM kommer du att arbeta med många olika kunder, allt från privata företag, offentlig förvaltning, försäkringsbolag till privatpersoner. Enheten har också en stark efterfrågan på tjänster som rör organisation och ledarskap och det är meriterande om du har intresse och erfarenheter som kan utveckla våra erbjudanden inom det området.

Vi på PBM är måna om att arbeta nära forskning och evidens. Vi satsar på kompetensutveckling och kvalificerad handledning. Vi är stolta över att kunna uppvisa hållbara och mätbara resultat i det vi gör för våra kunder och klienter. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Placeringsorten för denna roll är vårt kontor på Nordenskiöldsgatan i centrala Malmö.

Hos PBM är du med och gör psykologisk kunskap och behandling tillgänglig och vi vet att våra insatser gör stor skillnad. 

Låter detta intressant? Hör av dig till oss för att diskutera mer eller skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss på e-post nedan. Ansökan snarast, men senast 30/11. Vi behandlar ansökningar löpande.

Johan Sjö,
Regionchef
0736-50 04 52
johan.sjo@pbm.se

Läs mer om PBM och tjänsterna på www.pbm.se

Vill du veta mer?

För att läsa våra databasbehandlingsvillkor, klicka här

Jag godkänner att PBM Sweden sparar och behandlar mina uppgifter i analys, marknads- och profilsystem.