• Kontakta oss

  • Hitta till oss

Klientinloggning

Pbmonline.se

PBM söker administratörer till ny enhet i Kista

PBM är inne i ett mycket intressant tillväxtskede och ska växa med ytterligare en verksamhet i Kista och söker flera medarbetare som vill vara med och starta upp och driva en ny verksamhet. Verksamheten kommer att ingå i den del där PBM idag arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting med vårdval ”Rehabilitering vid långvarig smärta med eller utan samsjuklighet och för utmattning syndrom” i multimodala team. Fokus i verksamheten är på rehabilitering av människor med utmattningssyndrom och långvarig smärta. Vi arbetar med ett helhetsgrepp om varje patient där vi arbetar i team runt varje individ med alla våra professioner, psykolog, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut. Vårt arbetssätt bygger på vetenskaplig grund och vi uppnår goda behandlingsresultat. Vi bidrar till att förbättra människors livskvalitet! Vårt team inom PBM kännetecknas av engagerade medarbetare med hög kompetens i ständig utveckling!

ADMINISTRATÖRER

Vi söker administratör, medicinsk sekreterare och receptionist med intresse och erfarenhet från vården. En administrativ roll på PBM innebär en bredd av arbetsuppgifter. Tjänsten passar dig som har stor samarbetsförmåga, flexibilitet och servicekänsla. Du bör vara noggrann, strukturerad och organiserad. Du är ansvarstagande och inte rädd för att ta egna initiativ. Vi ser att du är en utåtriktad person med stor social kompetens. Då diktatskrivning kan ingå i tjänsten får du gärna ha utbildning som medicinsk sekreterare.

Receptionstjänsten innebär sedvanligt receptionsarbete såsom mottagande av patienter, hantering av bokningar, telefonpassning m.m. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av administration inom vården. Som kollega i vårt administrativa team kommer du att ha daglig kundkontakt och sköta såväl tidböcker som dokumentation och ta ansvar för dina egna processer. Du kommunicerar obehindrat på Svenska och Engelska i såväl tal som skrift, övriga språkkunskaper är meriterande. Arbetet innebär periodvis högt tempo.

För frågor kring tjänsterna kontakta Mia Peltomäki, administrativ koordinator, tel 073-7460621 eller maila mia.peltomaki@pbm.se

Tillträde

Verksamheten beräknas starta i april 2017.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via mail till rekrytering@pbm.se. Vid frågor kontaktar du Anna Lundberg, HR Chef på tel 070-202 84 72 alt mail rekrytering@pbm.se.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om PBM och tjänsterna på www.pbm.se

Vill du veta mer?

För att läsa våra databasbehandlingsvillkor, klicka här

Jag godkänner att PBM Sweden sparar och behandlar mina uppgifter i analys, marknads- och profilsystem.