• Kontakta oss

  • Hitta till oss

Klientinloggning

Pbmonline.se

PBM söker Marknadskoordinator

PBM bidrar till människors välbefinnande, vi växer för att kunna hjälpa så många som möjligt med förebyggande och uppbyggande insatser både för individer och organisationer. Med vår specialistkunskap inom beteendepsykologi hjälper vi människor tillbaka till livsbalans och minskad smärta. För organisationer bidrar vi till bl a lyckade förändringsarbeten genom att dela med oss av vår kunskap om mänskligt beteende och ge konkreta verktyg för att nå mål.

Som marknadskoordinator kommer du att rapportera till och arbeta tätt ihop med marknads- och försäljningschefen. Ditt uppdrag kommer att vara att stödja och utveckla marknadsavdelningens aktiviteter, både med traditionell marknadsföring, men framför allt digital marknadsföring.

För att lyckas i rollen har du har flera års erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och främst digital marknadsföring. Du rör dig vant i alla sociala medier och har erfarenhet av att administrera och uppdatera företagssidor i de vanligaste sociala medierna. Inklusive kunskap om och erfarenhet av att kunna redigera bilder, ta fram banners etc. i vanligare program som Photoshop, Snappa, Canva m fl.

Kompetenskrav

  • God erfarenhet av programvaror som t ex InDesign för att ta fram broschyrer, guider, e-böcker
  • Eftergymnasial utbildning inom Digital marknadsföring eller media och kommunikation

Meriterande

  • Erfarenhet av inbound marketing, SEO, epostmarknadsföring, marketing automation och olika webbaserade program som t ex Hubspots verktyg.
  • Utbildning eller certifiering inom projektledning, bildredigering, webb och digital production
  • Kunskap, certifiering eller utbildning inom SEO

För att trivas i rollen gillar du att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du är van att projektleda olika marknadsföringsaktiviteter där olika intressenter är inblandade. Du tycker om och har vana vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ för att starta, driva och avsluta projekt.

Placeringsorten för denna roll är i centrala Stockholm. Resor förekommer till andra orter företrädesvis inom Sverige.

Läs mer om PBM på www.pbm.se

För dig som lockas av detta och ser utmaningarna som möjligheter vill vi gärna att du söker till oss! Välkommen med din ansökan genom att skicka in cv och ett personligt brev rekrytering@pbm.se. Om du har frågor kring tjänsten vänd dig i första hand till HR Chef  yvonne.karlsson@pbm.se eller försäljnings och marknadschef tina.nikolaidou@pbm.se.

Vi kommer att gå igenom och behandla ansökningarna löpande. Senaste ansökningsdag 14/2 2018.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Vill du veta mer?

För att läsa våra databasbehandlingsvillkor, klicka här

Jag godkänner att PBM Sweden sparar och behandlar mina uppgifter i analys, marknads- och profilsystem.