• Kontakta oss

  • Hitta till oss

Klientinloggning

Pbmonline.se

PBM söker psykologer till ny enhet i Kista

PBM är inne i ett mycket intressant tillväxtskede och ska växa med ytterligare en verksamhet i Kista och söker flera medarbetare som vill vara med och starta upp och driva en ny verksamhet. Verksamheten kommer att ingå i den del där PBM idag arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting med vårdval ”Rehabilitering vid långvarig smärta med eller utan samsjuklighet och för utmattning syndrom” i multimodala team. Fokus i verksamheten är på rehabilitering av människor med utmattningssyndrom och långvarig smärta. Vi arbetar med ett helhetsgrepp om varje patient där vi arbetar i team runt varje individ med alla våra professioner, psykolog, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut. Vårt arbetssätt bygger på vetenskaplig grund och vi uppnår goda behandlingsresultat. Vi bidrar till att förbättra människors livskvalitet! Vårt team inom PBM kännetecknas av engagerade medarbetare med hög kompetens i ständig utveckling!

Vi söker PSYKOLOGER

Vi söker flera teamorienterade, engagerade och utvecklingsintresserade psykologer.

Rehabiliteringsarbetet är baserat på kognitiv beteendeterapeutisk/medicinsk grund och det sker ett kontinuerligt utvecklings och förbättringsarbete.

Vi ser gärna att du erfarenhet att arbeta med vår patientgrupp och att du har arbetat i team. Kunskap om, och intresse för, transkulturella utmaningar är meriterande.

Arbetsuppgifter:

  • Teamarbete/ bedömning.

  • Behandling både individuellt och i grupp.

  • internt utvecklingsarbete

Kravprofil:

  • Leg psykolog

  • Erfarenhet samt intresse av teamarbete

  • Kunskap samt intresse för Utmattningssyndrom och Smärta

För frågor om denna tjänst vänligen kontakta Andreas Iwarsson, Verksamhetschef City på tel 070-567 77 17 på tel eller via mail andreas.iwarsson@pbm.se

Tillträde

Verksamheten beräknas starta i april 2017.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via mail till rekrytering@pbm.se. Vid frågor kontaktar du Anna Lundberg, HR Chef på tel 070-202 84 72 alt mail rekrytering@pbm.se.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om PBM och tjänsterna på www.pbm.se

Vill du veta mer?

För att läsa våra databasbehandlingsvillkor, klicka här

Jag godkänner att PBM Sweden sparar och behandlar mina uppgifter i analys, marknads- och profilsystem.