• Kontakta oss

  • Hitta till oss

Klientinloggning

Pbmonline.se

PBM söker Regionchef Stockholm Executive

PBM förbättrar människors och organisationers välbefinnande och prestationsförmåga. Vi erbjuder beteendeinriktade produkter och tjänster - kognitiv beteendeterapi och beteendebaserat ledarskap - som långsiktigt förändrar, förebygger och utvecklar. Verksamheten är vetenskapligt förankrad. Läs mer på www.pbm.se

PBM bidrar till människors välbefinnande, vi växer för att kunna hjälpa så många som möjligt med förebyggande och uppbyggande insatser både för individer och organisationer. Med vår specialistkunskap inom beteendepsykologi hjälper vi människor tillbaka till livsbalans och minskad smärta. För organisationer bidrar vi till bl a lyckade förändringsarbeten genom att dela med oss av vår kunskap om mänskligt beteende och ge konkreta verktyg för att nå mål.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet och kompetens inom beteendepsykologi eller beteendevetenskap och vill bli en del av vårt hängivna team genom att leda verksamheten i Stockholm.

Du har vana och erfarenhet av att driva förändringsprocesser, att leda medarbetare och verksamhet under stark tillväxt. Att du är erfaren och drivande inom försäljning, kan förstå och utveckla uppdrag för att möta kundens behov är viktigt att lyckas. Du som söker bör ha erfarenhet som chef och ledare och har vana vid andra chefsrelaterade uppgifter såsom budgetarbete och resultatansvar. I denna rollen kommer du initialt leda teamledare såväl som erfarna organisationskonsulter och kliniska psykologer på två orter i Stockholm. En av dina första utmaningar är att skapa tillväxt och utöka verksamheten i Stockholmsregionen ytterligare.

I denna roll förväntas du även arbeta operativt med konsultinsatser och stöd till medarbetarna i kunduppdrag, du ska kunna förstå kundens behov, kunna designa lämplig konsultinsats och genomföra den för att nå framgång. Det innebär att det är en stor fördel att ha erfarenhet av eget konsultarbete. Affärsmässighet och att bidra i säljarbetet genom att proaktivt arbeta med våra kunder, både nya och befintliga måste ligga dig varmt om hjärtat.

Inom PBM är vi måna om att ligga i framkant gällande ny forskning och arbeta nära forskning och evidens. Vi är stolta över att kunna uppvisa mätbara resultat i allt vi gör. För att nå framgång är det ett absolut krav att du har en akademisk examen och mångårig erfarenhet av beteendepsykologi eller beteendevetenskap.

Som person vill vi att du drivs av att bidra till att skapa värde och nytta, det är centralt att du aktivt bidrar till att finna lösningar och förbättringar och självklart måste du trivas med att utveckla människor. Vi vill att du har ett proaktivt och lösningsorienterat förhållningssätt och agerar i en positiv anda. Att du har ett förtroende hos kollegor, medarbetare och kunder är också viktigt. Du har förmågan att via dialog med medarbetarna formulera visioner, tydliggöra syftet med verksamheten, sätta upp mål och därigenom skapa engagemang och resultat.

Kompetenskrav

  • Psykologexamen med KBT inriktning, eller högskoleutbildning inom beteendepsykologi eller beteendevetenskap
  • Chefserfarenhet
  • Erfarenhet av budget och resultatansvar
  • Erfarenhet från försäljning och kundbearbetning
  • Erfarenhet av att förändringsarbete i ledande ställning

Meriterande

  • Egen konsulterfarenhet
  • Erfarenhet och certifiering inom exempelvis OBM, GDQ

Placeringsorten för denna roll är i centrala Stockholm. Resor förekommer till andra orter företrädesvis inom Sverige.

För dig som lockas av detta och ser utmaningarna som möjligheter vill vi gärna att du söker till oss! Välkommen med din ansökan till HR-Chef yvonne.karlsson@pbm.se. Vi kommer att gå igenom och behandla ansökningarna löpande.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Affärsområdeschef Madeleine Geholm, madeleine.geholm@pbm.se

Vill du veta mer?

För att läsa våra databasbehandlingsvillkor, klicka här

Jag godkänner att PBM Sweden sparar och behandlar mina uppgifter i analys, marknads- och profilsystem.