• Kontakta oss

  • Hitta till oss

Klientinloggning

Pbmonline.se

PBM söker rehabkoordinator till ny enhet i Kista

PBM är inne i ett mycket intressant tillväxtskede och ska växa med ytterligare en verksamhet i Kista och söker flera medarbetare som vill vara med och starta upp och driva en ny verksamhet. Verksamheten kommer att ingå i den del där PBM idag arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting med vårdval ”Rehabilitering vid långvarig smärta med eller utan samsjuklighet och för utmattning syndrom” i multimodala team. Fokus i verksamheten är på rehabilitering av människor med utmattningssyndrom och långvarig smärta. Vi arbetar med ett helhetsgrepp om varje patient där vi arbetar i team runt varje individ med alla våra professioner, psykolog, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut. Vårt arbetssätt bygger på vetenskaplig grund och vi uppnår goda behandlingsresultat. Vi bidrar till att förbättra människors livskvalitet! Vårt team inom PBM kännetecknas av engagerade medarbetare med hög kompetens i ständig utveckling!

Vi söker REHABKOORDINATOR

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut eller socionom med stor kunskap och kännedom om Försäkringskassans och Arbetsförmedlingens regelverk vad gäller sjukskrivning och arbetsåtergång.

Som rehabkoordinator på PBM träffar du regelbundet patienter och vägleder dem åter till arbete efter sjukskrivning ellerarbetslöshet. Du arbetar tillsammans i team bestående av psykolog, läkare och fysioterapeut med patienten i centrum. Du samordnar Försäkringskassa, Arbetsförmedling med arbetsgivare och våra patienter för att öka möjligheten till en varaktig och stabil återgång i arbete.

För frågor om denna tjänst vänligen kontakta Karin Granholm, Rehabkoordinator på mail karin@granholm@pbm.se alternativt Andreas Iwarsson, Verksamhetschef City på tel 070-567 77 17 eller mail andreas.iwarsson@pbm.se

Tillträde

Verksamheten beräknas starta i april 2017.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via mail till rekrytering@pbm.se. Vid frågor kontaktar du Anna Lundberg, HR Chef på tel 070-202 84 72 alt mail rekrytering@pbm.se.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om PBM och tjänsterna på www.pbm.se

Vill du veta mer?

För att läsa våra databasbehandlingsvillkor, klicka här

Jag godkänner att PBM Sweden sparar och behandlar mina uppgifter i analys, marknads- och profilsystem.