• Kontakta oss

  • Hitta till oss

Klientinloggning

Pbmonline.se

PBM söker verksamhetschef till ny enhet i Kista

PBM är inne i ett mycket intressant tillväxtskede och ska växa med ytterligare en verksamhet i Kista och söker flera medarbetare som vill vara med och starta upp och driva en ny verksamhet. Verksamheten kommer att ingå i den del där PBM idag arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting med fritt vårdval ”Rehabilitering vid långvarig smärta med eller utan samsjuklighet och för utmattning syndrom” i multimodala team. Fokus i verksamheten är rehabilitering av människor med utmattningssyndrom och långvarig smärta. Vi arbetar i multimodala team tillsammans med patienten utifrån både individuella möten och gruppmöten. Teamen består av psykolog, läkare, fysioterapeut och rehab-koordinator. Övriga godkända professioner inom vårdvalet är arbetsterapeut, socionom med kbt steg 1 utbildning, sjuksköterska med kbt steg 1 utbildning och naprapat. Vårt arbetssätt bygger på vetenskaplig grund och vi uppnår goda behandlingsresultat. Vi bidrar till att förbättra människors livskvalitet! Vårt team inom PBM kännetecknas av engagerade medarbetare med hög kompetens i ständig utveckling!

Vi söker VERKSAMHETSCHEF till vår nya enhet i Kista

Som verksamhetschef har du såväl personal, budget och resultatansvar parallellt med att du ansvarar för att tillgodose hög patientsäkerhet, god kvalitet samt främja kostnadseffektiv och väl optimerad verksamhet. Du ingår i Verksamhetsledningen för Affärsområdet, där Kista är en av tre enheter med samma inriktning.

Vi tror att Du i grunden är psykolog, fysioterapeut, läkare eller arbetsterapeut och har tidigare erfarenheter som chef och ledare. Du har självklart arbetat med vårdgivande verksamhet, gärna i privat sektor och du är van att ha helhetsansvar för såväl verksamhet, medarbetare och ekonomiskt resultat.

Som person drivs du av utveckling, du är förtroendeingivande och har ett affärsmässigt förhållningssätt.

För frågor om denna tjänst vänligen kontakta Catharina Nordlander, VD på tel 0707-29 96 44 eller mail catharina.nordlander@pbm.se

Tillträde

Verksamheten beräknas starta i april 2017.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via mail till rekrytering@pbm.se. Vid frågor kontaktar du Anna Lundberg, HR Chef på tel 070-202 84 72 alt mail rekrytering@pbm.se.

Välkommen med din ansökan!


Vill du veta mer?

För att läsa våra databasbehandlingsvillkor, klicka här

Jag godkänner att PBM Sweden sparar och behandlar mina uppgifter i analys, marknads- och profilsystem.