• Kontakta oss

  • Hitta till oss

Klientinloggning

Pbmonline.se

PBM söker specialistläkare till ny enhet i Kista

PBM är inne i ett mycket intressant tillväxtskede och ska växa med ytterligare en verksamhet i Kista och söker flera medarbetare som vill vara med och starta upp och driva en ny verksamhet. Verksamheten kommer att ingå i den del där PBM idag arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting med vårdval ”Rehabilitering vid långvarig smärta med eller utan samsjuklighet och för utmattning syndrom” i multimodala team. Fokus i verksamheten är på rehabilitering av människor med utmattningssyndrom och långvarig smärta. Vi arbetar med ett helhetsgrepp om varje patient där vi arbetar i team runt varje individ med alla våra professioner, psykolog, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut. Vårt arbetssätt bygger på vetenskaplig grund och vi uppnår goda behandlingsresultat. Vi bidrar till att förbättra människors livskvalitet! Vårt team inom PBM kännetecknas av engagerade medarbetare med hög kompetens i ständig utveckling!

Vi söker flera SPECIALISTLÄKARE

Vi söker engagerade och teamorienterade läkare till vår verksamhet i Kista. Vi ser helst att du är specialistläkare inom i allmänmedicin, rehabmedicin eller psykiatri med intresse för Smärta och Utmattningssyndrom.

För frågor om läkartjänsterna vänligen kontakta Gunilla Brodda Jansen, Medicinskt ansvarig och specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin och smärtlindring på tel 08-408 87 802 alt gunilla.broddajansen@pbm.se

Tillträde

Verksamheten beräknas starta i april 2017.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via mail till rekrytering@pbm.se. Vid frågor kontaktar du Anna Lundberg, HR Chef på tel 070-202 84 72 alt mail rekrytering@pbm.se.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om PBM och tjänsterna på www.pbm.se

Vill du veta mer?

För att läsa våra databasbehandlingsvillkor, klicka här

Jag godkänner att PBM Sweden sparar och behandlar mina uppgifter i analys, marknads- och profilsystem.