• Kontakta oss

  • Hitta till oss

Klientinloggning

Pbmonline.se

PBM växer i Gävle och vi behöver utöka vårt team med en Organisationskonsult

PBM förbättrar människors och organisationers välbefinnande och prestationsförmåga. Vi erbjuder beteendeinriktade produkter och tjänster - kognitiv beteendeterapi och beteendebaserat ledarskap - som långsiktigt förändrar, förebygger och utvecklar. Verksamheten är vetenskapligt förankrad. Läs mer på www.pbm.se

PBM bidrar till människors välbefinnande, vi växer för att kunna hjälpa så många som möjligt med förebyggande och uppbyggande insatser både för individer och organisationer. Med vår specialistkunskap inom beteendepsykologi hjälper vi människor tillbaka till livsbalans och minskad smärta. För organisationer bidrar vi till bl. a lyckade förändringsarbeten genom att dela med oss av vår kunskap om mänskligt beteende och ge konkreta verktyg för att hjälpa organisationer att nå sina mål.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog eller beteendevetare och har gedigen erfarenhet och kompetens inom beteendepsykologi och vill bli en del av vårt hängivna team i Gävle.I denna roll förväntas du att arbeta med konsultinsatser såsom chefstöd, grupputveckling och utbildningar. Du ska kunna förstå kundens behov, kunna designa lämplig konsultinsats och genomföra den för att nå framgång. Det innebär att det är en stor fördel att ha erfarenhet av eget konsultarbete.

Affärsmässighet och att bidra i säljarbetet genom att proaktivt arbeta med våra kunder, både nya och befintliga måste ligga dig varmt om hjärtat. Är du psykolog kommer du förutom konsultarbete även arbeta med klienter. Vi behandlar klienter med stress- och smärtproblematik utifrån kognitiv beteendeterapi.

Inom PBM är vi måna om att ligga i framkant gällande ny forskning och arbeta nära forskning och evidens. Vi är stolta över att kunna uppvisa mätbara resultat i allt vi gör. För att söka denna tjänst måste du ha en psykologexamen alt beteendevetarexamen med påbyggnad inom KBT (tidigare benämnd steg 1) och certifierad inom OBM. Du har kanske arbetat inom företagshälsovård eller drivit egen konsultfirma och har erfarenhet av ledarskap -grupputveckling samt att hålla utbildningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person vill vi att du drivs av att bidra till att skapa värde och nytta, det är centralt att du aktivt bidrar till att finna lösningar och förbättringar och självklart måste du trivas med att utveckla människor.

Placeringsorten för denna roll är i Gävle, deltid med möjlighet till heltid. Resor inom landet kan förekomma då vi förutom Gävle finns på orterna Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi behandlar ansökningarna löpande

Välkommen med din ansökan, CV och Personligt brev till:
Madeleine Geholm - PBM
Organisationskonsult, Regionchef
madeleine.geholm@pbm.se
0707-12 64 70 


 

 

Vill du veta mer?

För att läsa våra databasbehandlingsvillkor, klicka här

Jag godkänner att PBM Sweden sparar och behandlar mina uppgifter i analys, marknads- och profilsystem.