Vi ställer inte in - vi ställer om!
Du kan boka om dina besök, utbildningar och behandlingar hos oss till digitala träffar. Hör av dig till din mottagning eller kontaktperson, så ser vi till att du får träffa oss via video. Varmt välkommen till oss på PBM!

Close icon

Stäng

  • Kontakta oss

  • Hitta till oss

Våra digitala tjänster

PBM logo

DE SENASTE NYHETERNA INOM BETEENDEPSYKOLOGI.

PBM-Bloggen

Arkiv: november 2015

13 november 2015

Tips om studie: Feedbackstudien

PBM strävar att ligga i framkant när det gäller vetenskaplighet och evidens och vill idag därför tipsa om en studie som genomförs vid Linköpings universitet som handlar om feedback från chefer. En chans att bidra till vetenskapen och kanske utveckla sin egen feedbackförmåga. Du kan läsa mer här nedan eller gå direkt till: www.iterapi.se/feedback


Hur uppfattas den feedback chefer ger?
Linköpings universitet söker nu både chefer och medarbetare i företag och organisationer som vill delta i Feedbackstudien, en internetbaserad studie där deltagarna får skatta hur feedback från chefer uppfattas av både chefer själva och av medarbetarna som får feedbacken. Man söker nu både personer som i sina arbeten får feedback från chefer och som själva i sin roll som chefer ger feedback. Chefer på alla nivåer är välkomna att delta i studien.


Feedbackstudien är anpassad för bärbara och stationära datorer (det är med andra ord ej lämpligt att ta del av materialet via mobil eller surfplatta). Det tar cirka tjugo till tjugofem minuter att fylla i det internetförmedlade materialet i studien. Mer information om studien finns på projektets hemsida:

www.iterapi.se/feedback

Feedbackstudien

3 november 2015

PBM fortsätter växa

Vi expanderar och har nu öppnat en till filial i Stockholm!

kungsträdgården

Våra kunder fortsätter att visa ett stort förtroende för oss, det tycker vi är jätteroligt. För att tillmötesgå den ökade tillströmningen så har vi öppnat en till filial i Stockholm sedan november 2015. Närmare bestämt på Västra Trädgårdsgatan 6A vid Kungsträdgården. PBM Executive vänder sig till försäkringsbolagsklienter, företagskunder och privatpersoner. Här erbjuder vi främst chefscoaching, organisationsutveckling, ledarskapsfrågor, KBT behandling men även vår nyhet: parterapi. Med hög tillgänglighet och professionell service hoppas vi att ni kommer att trivas hos oss.

Varmt välkomna till PBM Executive!

Västra Trädgårdsgatan 6A
Telefon: 08-40887900
Fax: 08 40887849
Mejl: infosthlmexecutive@pbm.se


Kommunikationer: T-bana till Kungsträdgården eller Centralen eller buss till Hamngatan


SENASTE

KATEGORIER

Arkiv