Vi ställer inte in - vi ställer om!
Du kan boka om dina besök, utbildningar och behandlingar hos oss till digitala träffar. Hör av dig till din mottagning eller kontaktperson, så ser vi till att du får träffa oss via video. Varmt välkommen till oss på PBM!

Close icon

Stäng

  • Kontakta oss

  • Hitta till oss

Våra digitala tjänster

PBM logo

DE SENASTE NYHETERNA INOM BETEENDEPSYKOLOGI.

PBM-Bloggen

8 maj 2020

Mångfald och inkludering - ett vinnande koncept

Mångfald och inkludering är mer än bara policys eller fina ord - det måste byggas in i ett företags kultur. Lyssna på vår managing director Sofia Falk, som pratar initierat om mångfald i detta poddavsnitt!

Sofia Falk är managing director på PBM.

Ett team med mångfald där medlemmarna känner sig trygga i att deras åsikter har betydelse öppnar upp för en stor mängd möjligheter och en stor mängd sätt att ta sig an utmaningar. Faktum är att starka, diversifierade team alltid skapar bättre resultat än homogena team.

Det menar vår managing director Sofia Falk, som gästar podden WOW för att prata om hur viktigt det är med mångfald och inkludering för framgångsrik innovation.

Inkludering och mångfald handlar om att spegla vad som finns på utsidan – på företagets insida. Och det handlar definitivt om mer än bara välskrivna policys och representation. Det finns inga enkla quick-fixes för att nå dit – det krävs ett långsiktigt och motiverat arbete med att förändra en organisations hela kultur. Men vinsterna kan å andra sidan bli oändliga.

Sofia Falk har arbetat i många år med att stötta företag i deras resor mot större inkludering och har varit rådgivare åt FN och den svenska regeringen, bland många andra. Lyssna på den här podden – möjligheten finns att du får lära dig något helt nytt om inkludering och mångfald!

Här kommer du till WOW Podcast #6: Inclusion and diversity fosters innovation

SENASTE

KATEGORIER

Arkiv