Vi ställer inte in - vi ställer om!
Du kan boka om dina besök, utbildningar och behandlingar hos oss till digitala träffar. Hör av dig till din mottagning eller kontaktperson, så ser vi till att du får träffa oss via video. Varmt välkommen till oss på PBM!

Close icon

Stäng

  • Kontakta oss

  • Hitta till oss

Våra digitala tjänster

DE SENASTE NYHETERNA INOM BETEENDEPSYKOLOGI.

PBM FLOW

16 mars 2020

Information till våra klienter angående covid-19

På grund av rådande omständigheter kring coronaviruset (covid-19) har vi sett till att alla våra klienter kan få behandling och utbildning digitalt via videolänk hos oss. Samtliga våra medarbetare kan erbjuda insatser digitalt och vi kommer kunna leverera som vanligt – enda skillnaden är att det sker på distans.

Du kan få behandling och utbildning via videolänk hos oss.

På grund av spridningen av coronaviruset (covid-19) har vi sett till att alla våra klienter kan få behandling och utbildning digitalt via videolänk hos oss. Samtliga våra medarbetare kan erbjuda insatser digitalt och vi kommer kunna leverera som vanligt – enda skillnaden är att det sker på distans.

Våra fysiska mottagningar är öppna och vi följer självklart riktlinjerna för hygien och har förstärkt tillgången till handsprit på olika platser i mottagningarna.

Alla medarbetare med luftvägssymtom (men som är friska i övrigt) kommer att ta emot dig digitalt hemifrån och vi uppmanar klienter med symtom att boka om sin tid till ett digitalt besök. Vi uppmanar också klienter som tillhör en identifierad riskgrupp att boka om sina fysiska besök till digitala.

Vi håller oss noggrant uppdaterade och återkommer med information om situationen förändras.

Så här når du oss digitalt: 

För att träffa oss digitalt laddar du ner vår app PBMonline (iOS och Android) och loggar in med BankID. 

Du kan också logga in för behandling via webben. Klicka på knappen Våra digitala tjänster högst upp i högra hörnet på den här sidan. 

Handledning, utbildning och konsulttjänster: Din kontaktperson kommer att anpassa en digital lösning till dina behov och förutsättningar.

Varmt välkommen till oss!

Välj månad

KATEGORIER

SENASTE