Vi ställer inte in - vi ställer om!
Du kan boka om dina besök, utbildningar och behandlingar hos oss till digitala träffar. Hör av dig till din mottagning eller kontaktperson, så ser vi till att du får träffa oss via video. Varmt välkommen till oss på PBM!

Close icon

Stäng

  • Kontakta oss

  • Hitta till oss

Våra digitala tjänster

Mindfulness

Mindfulness för Chefer & Ledare

Att vara chef idag ställer höga krav på att hålla fokus och koncentration. Du problemlöser samtidigt som du behöver hantera ett brus från din omgivning, kunna lyssna och vara närvarande. Mindfulness ökar din förmåga att fokusera och vara närvarande i det du behöver rikta din uppmärksamhet på. Din förmåga att prestera utifrån långsiktiga mål ökar. Du blir mer produktiv, blir bättre i ditt ledarskap och mer välmående.

Regelbundet praktiserande av mindfulness har visat sig ge ökad förmåga att fokusera, bättre prestationsförmåga, ökad livskvalitet och högre tillfredsställelse i arbetet. PBM håller i utbildningar där alla deltagare både får lära sig teori om mindfulness som verktyg och inspiration och vägledning i att använda det i praktiken. I utbildningen ingår också inslag av att lära sig ett compassionfokuserat förhållningssätt. Kursens omfattning anpassas alltid till kundens behov.

Vi erbjuder även kurser i Mindfulness för medarbetare.

Kontakta oss

Läs våra databasbehandlingsvillkor.

Jag godkänner att PBM Sweden sparar och behandlar mina uppgifter i analys, marknads- och profilsystem.