Vi ställer inte in - vi ställer om!
Du kan boka om dina besök, utbildningar och behandlingar hos oss till digitala träffar. Hör av dig till din mottagning eller kontaktperson, så ser vi till att du får träffa oss via video. Varmt välkommen till oss på PBM!

Close icon

Stäng

  • Kontakta oss

  • Hitta till oss

Våra digitala tjänster

Mindfulness

Mindfulness för Medarbetare

Behöver dina medarbetare verktyg i att kunna fokusera och koncentrera sig bättre på den uppgift de har framför sig? Mindfulness ökar fokus och prestationsförmåga och hjälper medarbetaren att prioritera i linje med långsiktiga mål. På så sätt ökar produktiviteten och välmåendet på arbetsplatsen. Du får friskare, smartare och nöjdare medarbetare!

Regelbundet praktiserande av mindfulness har visat sig ge ökad förmåga att fokusera, bättre prestationsförmåga, högre tillfredsställelse i arbetet och ökad livskvalitet. PBM håller i utbildningar där deltagarna både får lära sig teori om mindfulness som verktyg och inspiration och vägledning i att använda det i praktiken. I utbildningarna ingår också inslag av att lära sig ett compassionfokuserat förhållningssätt. Kursernas omfattning anpassas till kundens behov.

Vi erbjuder även kurser i Mindfulness för chefer och ledare.

Kontakta oss

Läs våra databasbehandlingsvillkor.

Jag godkänner att PBM Sweden sparar och behandlar mina uppgifter i analys, marknads- och profilsystem.